Vlajka Nebelvíru od LEGO Harry Potter 76409

Kód: PZFLEG76409
Značka: LEGO
1 076 Kč 889,26 Kč bez DPH
Skladem (12 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Fanoušci Harryho Pottera™ mohou dát najevo svou hrdost na rod Nebelvíru™ s touto vlajkou postavenou z kostek LEGO® (76409). Je to skvělý každodenní dárek pro děti od devíti let. Součástí je destička s potiskem nebelvírského znaku a věšák, na kterém můžeš celou věc hrdě vystavit na zeď. Vlajka se navíc otevírá a odhaluje okouzlující repliku nebelvírské společenské místnosti s realistickými detaily, jako je krb, posezení a šachovnice. Vysouvací lentikulární deska vytváří kouzelné 3D efekty, včetně obrázku Siriuse Blacka™, který se objevuje v krbu, a trofeje představující první nebo čtvrté místo.

Kultovní postavy
Tato přenosná sada je jednou ze čtyř vlajek domů Bradavic™, které lze sbírat. Obsahuje minifigurky Harryho Pottera, Angeliny Johnsonové a Nevilla Longbottoma™, a také zlatou pochodeň a Nebelvírský meč™ pro hraní rolí.

Stavebnice LEGO
S aplikací LEGO Builder si děti mohou užít snadné a intuitivní stavění. Mohou v ní zvětšovat a otáčet model ve 3D, ukládat sady a sledovat pokrok.

LEGO® Harry Potter™ Nebelvírská™ vlajka (76409) - Tato sestavitelná vlajka umožní dětem ukázat svou věrnost Nebelvíru. Pověs ji nebo ji otevři a hraj si s ní v detailně propracované společenské místnosti.
Tři postavy Nebelvíru™ - minifigurky Harryho Pottera™, Angeliny Johnsonové a Nevilla Longbottoma™, navíc zlatá pochodeň a Nebelvírský meč™ k připnutí ve společenské místnosti
Autentické detaily - vlajka zobrazuje erb Nebelvíru™ a otevírá se, aby odhalila společenskou místnost postavenou z kvádrů, včetně krbu, sedátek se svícny a svíčkami a šachovnice
Kouzelné 3D efekty - lentikulární šachovnice vytváří iluzi pohybu, hloubku na schodech, trofej ukazující první nebo čtvrté místo, Sirius Black™ se objevuje v ohni a další efekty
Zajímavý nápad na dárek, tato 285dílná sada poskytuje dětem od devíti let zábavu plnou kouzel jako Harry Potter™. Je skvělým dárkem k narozeninám, svátkům nebo ke každodennímu použití.
Zábava na cesty - vlajka je 20 cm vysoká, 13 cm široká a 3 cm hluboká, takže ji děti mohou snadno vložit do batohu a vzít si ji s sebou na cesty.
Nový způsob stavění - aplikace LEGO® Builder děti provede intuitivním stavěním. Mohou v ní ukládat sady, sledovat postup a přibližovat a otáčet modely ve 3D při stavění.
Čtyři sběratelské vlajky domů Bradavic™ - děti si mohou postavit vlastní sbírku vlajek spolu s vlajkami Zmijozel™ 76410, Havraspár™ 76411 a Huflepuf™ 76412
Vysoká kvalita - dílky LEGO® odpovídají nejvyšším průmyslovým standardům, takže se snadno spojují a dobře drží pohromadě
Zaručená bezpečnost - kostky a prvky LEGO® se shazují, zahřívají, drtí, kroutí a testují mnoha dalšími způsoby. Tím je zajištěno, že každá z nich splňuje náročné celosvětové bezpečnostní normy.
Počet prvků: 1: 285

Věk: 9+

Doplňkové parametry

Kategorie: LEGO HARRY POTTER
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.