Stůl LEGO Dots Bradavice 41811

Kód: PZFLEG41811
Značka: LEGO
ZDARMAZDARMA
Stůl LEGO Dots Bradavice 41811
1 351 Kč 1 116,53 Kč bez DPH
Skladem (4 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ukaž kreativním dětem a fanouškům Harryho Pottera™ od osmi let zábavný způsob, jak projevit hrdost na Bradavice™ a udržet si pořádek na pracovním stole, s touto sadou LEGO® DOTS Bradavice™ (41811). Tato sada je navržena pro rychlé stavění a nekonečné zdobení a umožňuje dětem tvořit a experimentovat.

Kouzelná stolní sada LEGO DOTS
Tato nápaditá sada pro kutily obsahuje čtyři různé dekorativní prvky: krabičku na poznámky se zlatou svíčkou™, rámeček na fotografie s dekorativními doplňky, podnos ve tvaru šátku a uzamykatelnou tajnou schránku, a také samolepku 8x8 a spoustu destiček, včetně 10 z 16 náhodných zdobených destiček. Součástí je také inspirace, která pomůže podnítit dětskou kreativitu, a návod na sestavení čtyř dílků.

Pro děti, které milují Harryho Pottera a design
Sady DOTS přinášejí dětem radost ze hry se stavebnicí LEGO, protože vytvářejí a přizpůsobují si doplňky, protože zdrojem kouzla je dětská představivost, a také nápady na změnu vzhledu sady. Naplňte dětskou lásku k umění a designu a pomozte svému dítěti udržet pořádek na stole s dokonalou žákovskou sadou.

Kreativní zdobení - překvap každého fanouška řemesel ve věku od šesti let touto zábavnou sadou LEGO® DOTS Bradavice™ na psací stůl (41811), která obsahuje čtyři dekorace na psací stůl, samolepku a další prvky.
Začni se bavit - s touto sadou mohou děti udržovat pořádek na svém psacím stole a zároveň projevit svou lásku k designu, kreativitě a zdobení ve stylu Harryho Pottera™.
Co je uvnitř - sada obsahuje zlatý držák na karty ve tvaru svíčky™, rámeček na fotografie s ozdobami, podnos ve tvaru šátku, uzavíratelnou tajnou krabičku a samolepku 8x8 a navíc spoustu dlaždic a inspirace.
Poutavý design - každé dítě s vášní pro umění a design ocení kreativní možnosti této sady. Doplňky na stůl a samolepka umožňují dětem vyjádřit se mnoha způsoby.
Úhledný a zábavný - stojanový fotorámeček je přibližně 15 cm vysoký a 9 cm široký a lze do něj umístit oblíbenou fotografii dítěte z doby, kdy se vrací do školy, nebo jiný vzpomínkový snímek.
Rychlé zdobení - díky přiložené inspiraci je sestavení a zdobení doplňků na psací stůl ve stylu Harryho Pottera™ hračka.
Svoboda a jistota - tato sada LEGO® DOTS je esencí svobody tvořit. Stolní doplňky ti dávají příležitost navrhnout drobné umělecké dílo, které v sobě spojuje rozvoj vynalézavosti a vytrvalosti.
Neomezené možnosti hry a sebevyjádření - se sadami LEGO® DOTS mohou děti objevovat radost z kostek LEGO a hrát si na vytváření a zdobení vlastních dekorací a šperků.
Bezkonkurenční kvalita - prvky sad LEGO® splňují přísné průmyslové normy již od roku 1958, takže do sebe vždy zapadají.
Bezpečnost na prvním místě - prvky LEGO® se shazují, zahřívají, mačkají, kroutí a testují mnoha dalšími způsoby. Můžeš si tak být jistý, že splňují přísné celosvětové bezpečnostní normy.
Počet prvků: 1: 856

Věk: 8+

Doplňkové parametry

Kategorie: LEGO DOTS
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.