Schleich Velká výzkumná stanice dinosaurů 41462

Kód: PZFSLH41462
Značka: Schleich
2 945 Kč 2 433,88 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Velká výzkumná stanice dinosaurů ze série Schleich® Dinosauři slibuje mnohá dobrodružství a skvělou zábavu! Hluboko v amazonské džungli se skrývá výzkumná stanice, kde můžete provádět různé výzkumy na dosud žijících dinosaurech.

TEAM DINO nebo 3 bratři Colbyové: MAXX, LUIS a FLYNN se vydávají na cestu za tajemstvím. Vedoucí MAXX má na velké výzkumné stanici ze série Schleich® Dinosauři spoustu práce. Stanice má nejen velitelské stanoviště, ale také vyhlídkovou plošinu s mobilním pražcovým odpalovacím zařízením šípů a jeřábem. V přízemí je karanténa pro čerstvě odchycené dinosaury. Zde se provedou první vyšetření a poté jsou dinosauři vypuštěni pohyblivými dveřmi do výběhu.Sada obsahuje četné příslušenství a 2 originálně vymalované dinosaury.

Nyní si díky figurkám Schleich mohou malí milovníci přírody vytvořit svůj vlastní hřebčín, aniž by museli opustit domov. Všechny figurky Schleich jsou vytvářeny za pomoci specialistů na chov zvířat, veterinářů, zoologů a odborníků, jejichž odborné znalosti umožňují vytvářet hračky, které věrně kopírují skutečná zvířata. Každý rok jsou vydávány nové figurky Schleich, takže sbírka zvířat se může nadále rozšiřovat o další a další exempláře.

Sada obsahuje:

výzkumná stanice,
mobilní jeřáb a naviják,
plotové prvky s funkcí vylamování,
odpalovací zařízení s funkcí střelby,
figurka muže s pohyblivými pažemi,
2 x figurka dinosaura,
klobouk,
fotoaparát,
satelit,
net,
nůž,
dalekohledy,
kus masa,
bednu a další.
Věk: 3+

Doplňkové parametry

Kategorie: Schleich Prehistorie
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.