Playmobil Zámek princezny 70448

Kód: PZFPLA70448
Značka: Playmobil
ZDARMAZDARMA
Playmobil Zámek princezny 70448
2 835 Kč 2 342,98 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Playmobil je značka hraček určená dětem do 12 let. Hračky Playmobil jsou navrženy v měřítku 1:24 a figurky o velikosti 7,5 cm se již staly kultovními. Sady Playmobil obsahují figurky a širokou škálu doplňků a také mnoho druhů zvířat, která jsou důležitou součástí řady Playmobil. Playmobil má sady s různými tématy zaměřené na chlapce a dívky a jednotlivé sady lze vzájemně kombinovat.

Série Princezny je vytvořena pro dívky, které milují svět kouzel a pohádek. Pohádkové scenérie, víly, pegasi a princezny přenesou každou malou slečnu do světa fantazie. Prozkoumejte místo, kde žijí víly, prožijte s nimi úžasná a nezapomenutelná dobrodružství. Odhalujte záhady a okouzlujte jako vaše oblíbené hrdinky.

Playmobil Zámek princezen 70448

Princezny z celého světa se setkávají na zámku, aby se naučily dvorským zvykům. Krásná konstrukce budovy s věžičkami, pastelovými barvami a rostlinnými liánami potěší každého návštěvníka paláce. Není možné nevnímat pohádkovou atmosféru tohoto místa. V Akademii pro princezny se Betty a její kamarádky učí, co to znamená být opravdovou princeznou. Když přijdou hosté na návštěvu, vystoupají do nejvyššího patra a jsou přivítáni v trůnním sále. Princezna ráda tráví čas ve věžní místnosti, kde pohodlně sedí na podnožce. Tento princeznovský zámek je splněným snem!

Obsah sady:

figurka princezny,
figurka královny,
zámek princezny s otočnou plošinou pro tanec,
příslušenství: koberec, stůl, stůl s mašlemi, 2 židle, mísa, karafa, 4 sklenice, trůn, podnožka, otoman, korunka, 4 náramky, plášť, ozdoba do vlasů, sukně s květinami, sukně s páskem, váza s květinami.
Věk: 4+

Doplňkové parametry

Kategorie: PLAYMOBIL PRINCESS
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.