Playmobil Novelmore Chrám času 70223

Kód: PZFPLA70223
Značka: Playmobil
593 Kč 490,08 Kč bez DPH
Skladem (>50 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po desetiletích míru, harmonie a stagnace v království Noveldor začíná starý konflikt mezi hrdinnými rytíři Novelmore a vzpurnými Burnhamskými jezdci nanovo. Obě strany se snaží získat magickou zbroj Invincibus, která je činí neporazitelnými. Bitva ještě není rozhodnuta. Vydejte se tedy do Novelmore za vzrušujícími dobrodružstvími!

Chrám času 70223, v němž se nachází legendární brnění Invincibus, které činí svého majitele neporazitelným. Ve špatných rukou by to byla nebezpečná superzbraň. Proto je v tomto chrámu ukryl mocný mág Timithor a svými magickými schopnostmi Invincibus střeží. Opakovaně se však vetřelci pokoušejí dostat se k vzácnému artefaktu a jednoho dne se chrám stane dějištěm nelítostného souboje mezi dobrodružným princem Arwynnem z Novelmoru a chytrým Brody Burnhamem, synem Bayrona z Burnhamu. Kdo získá zbroj jako první?

Do portálu lze umístit magický zářící meč. Barva se mění při každém stisknutí tlačítka na meči (automatické vypnutí: 15 s; 5 proměnlivých barev). Křišťálovou kouli v základně portálu lze vystřelit a bájné brnění může nosit jak rytíř Novelmore, tak rytíř Burnham.

Obsah sady:

Obsahuje: 2 figurky rytířů
1 figurka kouzelníka
2 pouta
3 pláště
2 pokrývky hlavy
1 kouzelnický klobouk
2 rukavice
1 pouzdro na opasek
1 základní disk

Věk: 4+

Doplňkové parametry

Kategorie: Playmobil
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.