Mustang: Spirit Freedom Spirit Stable + panenka Lucky + kůň Spirit + příslušenství 39060

Kód: PZFSPI39060
Značka: Just Play
1 119 Kč 924,79 Kč bez DPH
Skladem (17 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tuto sadu s malou stájí, panenkou Lucky, koníkem Spiritem a různými doplňky vytvořila značka Just Play, která je ceněna pro své vysoce kvalitní výrobky. Tato hračka vychází z animovaného dětského seriálu Mustang: Spirit: Riding Free. Seriál navazuje na animovaný film studia DreamWorks s názvem Mustang z Divokého údolí (Spirit: Stallion of the Cimarron).

Sada obsahuje Stáj a panenku Lucky a koně Spirit. Kůň má k dispozici malou dobře vybavenou stáj. Tam může Duch odpočívat, hledat stín před spalujícím sluncem, pít a jíst, co hrdlo ráčí. V horním patře se nachází technická místnost, kde si Lucky může odpočinout a odkud má nádherný výhled na statek a údolí.

Tato hračka jistě potěší každého malého fanouška série Mustang: Spirit of Freedom. Bude skvělým začátkem nebo pokračováním sbírky figurek z této série, ale také perfektní hračkou s oblíbenými postavičkami vašeho dítěte.

Obsah sady:

stabilní,
Šťastná panenka,
Duchovní kůň,
příslušenství: sedačka, puf, kbelík na krmivo, naviják, trakař, žebřík, koš na krmivo, uzda, žebřík, bedna, 8 x ohradník.
Rozměry panenky: výška cca 13 cm

Rozměry koně: přibližně 18 cm na délku a 15,5 cm na výšku

Věk: 3+

Doplňkové parametry

Kategorie: MUSTANG SPIRIT OF FREEDOM
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.