Lego Technic Traktor John Deere 9620R 42136

Kód: PZFLEG42136
Značka: LEGO
945 Kč 780,99 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Osmileté a starší děti, které fascinují traktory, si zamilují stavebnici LEGO® Technic Traktor John Deere 9620R 4WD (42136). Traktor s přívěsem, který byl navržen ve spolupráci se společností John Deere, má spoustu realistických funkcí. Má obrovská kola, kloubové řízení a kabinu řidiče s otočným sedadlem.

Stavební výzva a zábava při hraní rolí
Mladí nadšenci do traktorů si zamilují možnost postavit si vlastní traktor John Deere a při sestavování modelu se naučí všechny detaily fungování stroje. Přívěs lze naklápět, což usnadňuje přepravu těžkých nákladů. Kola jsou vhodná do nerovného terénu a oje má přídavný kloub, takže přívěs může snadno vyjíždět a sjíždět ze svahu.

Úvod do světa techniky
Stavebnice LEGO Technic se skládají z realistických pohyblivých mechanismů, které poskytují přístupný úvod do světa techniky pro mladé stavitele LEGO.

Stavebnice obsahuje:

Stavebnice LEGO® Technic Traktor John Deere 9620R 4WD (42136) - pokročilý model pro fanoušky traktorů - při stavění vzrušující sady LEGO® Technic se děti naučí mnoho fascinujících technických prvků.
Plody spolupráce - konstruktéři LEGO® úzce spolupracovali s firmou John Deere, aby připravili model traktoru s realistickými funkcemi a vzhledem.
Spousta autentických funkcí - model LEGO® Technic, inspirovaný skutečným strojem, má řízení, kabinu řidiče s otočným sedadlem a přívěs se sklápěcím návěsem.
Hrací přívěs se sklápěčem - sklápěč lze během hry naklápět, aby pomohl při přepravě nákladu, a kola přívěsu jsou přizpůsobena pro jízdu v jakémkoli terénu
Kloubové řízení - pohyb tohoto traktoru John Deere na hraní je inspirován činností skutečného stroje
Nápad na dárek pro mladé nadšence do traktorů - konstrukční model traktoru pro osmileté a starší děti
Rozměry - traktor s přívěsem je cca 9 cm vysoký, 35 cm dlouhý a 9 cm široký
Učení hrou - ve světě stavebnic LEGO® Technic čekají na fanoušky stavění s LEGO, kteří jsou připraveni na náročnější výzvy, pokročilé konstrukční hračky
Nejkvalitnější materiály - prvky LEGO® Technic splňují přísné průmyslové normy, takže jsou jednotné, vždy do sebe zapadají a dají se snadno spojovat a rozdělovat
Bezpečnost je naší prioritou - dílky LEGO® Technic padají, zahřívají se, drtí, kroutí a jsou testovány mnoha dalšími způsoby. Můžeš si tak být jistý, že splňují nejpřísnější světové bezpečnostní normy.
Počet dílků: 1: 390

Věk: 8+

Doplňkové parametry

Kategorie: LEGO TECHNIC
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.