Lego Technic sklápěč 2v1 42147

Kód: PZFLEG42147
Značka: LEGO
310 Kč 256,20 Kč bez DPH
Skladem (6 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hledáte dárek pro fanouška stavebnictví? Děti od sedmi let si budou rády hrát se sadou LEGO® Technic Sklápěčka (42147). Je to skvělý způsob, jak vstoupit do světa LEGO Technic, a pomůže nejmladším stavitelům osvojit si nové dovednosti. A díky aplikaci LEGO Builder získají při stavění také jistotu.

Hraní rolí na staveništi
Děti si užijí řízení sklápěcího auta po imaginárním staveništi a shazování nákladu z přívěsu. Pak mohou vytvořit něco nového, když se model přemění na bagr, což je inspiruje k další hře.

Skvělý úvod do světa techniky
Stavebnice LEGO Technic se skládají z realistických pohyblivých mechanismů, které poskytují stavitelům LEGO přístupný úvod do světa techniky.

Vlastnosti sady:

Sada LEGO® Technic Sklápěčka (42147) je lahůdkou pro fanoušky stavebních strojů - děti od sedmi let mohou stavět a zkoumat stavební vozidla.
Model 2 v 1 - tato sada obsahuje model 2 v 1. Když jsou děti připraveny na novou výzvu, mohou sklápěč přestavět a proměnit ho v bagr.
Vytvořeno pro hraní rolí - děti mohou sklápěč řídit a bavit se naklápěním přívěsu a shazováním nákladu
Dárek pro děti od sedmi let - sklápěč je skvělým dárkem pro děti, které si rády hrají na staveniště
Rozměry - model LEGO® Technic je 8 cm vysoký, 15 cm dlouhý a 5 cm široký
Inspirace pro malé stavitele - aplikace LEGO® Builder nabízí interaktivní nástroje pro přiblížení a otáčení modelu, které rozvíjejí dětské dovednosti a sebedůvěru při stavění
Úvod do světa techniky - modely stavebnice LEGO Technic se skládají z realistických pohyblivých mechanismů, které mladým stavitelům LEGO přístupnou formou představují úvod do světa techniky
Vysoká kvalita - prvky LEGO® Technic splňují přísné průmyslové normy, takže jsou jednotné, vždy do sebe zapadají a lze je snadno sestavit i rozebrat
Bezpečnost na prvním místě - prvky LEGO® Technic se shazují, zahřívají, mačkají, kroutí a testují mnoha dalšími způsoby. Můžeš si tak být jistý, že splňují nejpřísnější světové bezpečnostní normy.
177

Věk: 7+

Doplňkové parametry

Kategorie: LEGO TECHNIC
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.