Lego Ninjago Souboj mezi Lloydem a Mechem EVO 71781

Kód: PZFLEG71781
Značka: LEGO
605 Kč 500 Kč bez DPH
Skladem (5 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Děti od šesti let si zamilují objevování fantastického světa akčních stavebnic LEGO® NINJAGO® při stavění a hraní se sadou Lloyd's Clash of the EVO Mechs (71781). Sada obsahuje dva pohyblivé mechy, oba vyzbrojené skvělými zbraněmi, takže děti mohou svádět poutavé bitvy. Děti mohou Lloydova mecha vylepšit zlatým brněním a křídly, které mu pomohou vybojovat vítězství.

Nejlepší hračky pro děti - s cenou navíc!
Tato bitevní sada LEGO NINJAGO obsahuje dvě minifigurky, zlatého Lloyda a jeho nepřátelského bojovníka-kostlivce, kteří mohou jezdit v kokpitech svých pohyblivých mechů a svádět epické bitvy. Za splnění úkolu děti získají sběratelský prapor odolnosti.

Veselá digitální zábava pro fanoušky stavebnice LEGO
Aplikace LEGO Builder nabízí snadné a intuitivní stavění. Přibližujte a otáčejte modely ve 3D, ukládejte sady a sledujte svůj pokrok.

Funkce sady: - Stavebnice, které si můžeš postavit, jsou vhodné pro stavění stavebnic:

Se sadou LEGO® NINJAGO® Souboj Lloyda a Meche EVO (71781) si děti od šesti let mohou užívat nápaditou hru a nekonečné bitvy nindžů.
Dvě minifigurky - tato sada NINJAGO® obsahuje dvě minifigurky: zlatého Lloyda se zlatým mečem a mecha bojovníka vyzbrojeného dvěma šurikeny, takže děti mohou pořádat akční střety
Vylepšuj mecha - děti mohou vylepšit mecha Lloyda o zlaté brnění a křídla a pomoci mu tak porazit mecha bojovníka-kostlivce, který je vyzbrojen velkou zbraní a kloboukem, který lze použít jako štít
Sběratelský prapor - když děti splní úkol a vyhrají bitvu, budou odměněny praporem odolnosti, který si mohou vystavit na mechu Golden Lloydovi
Pokud chceš zažít další nindža dobrodružství - podívej se také na Coleova pozemského draka EVO (71782), Kaiova mechového jezdce EVO (71783), Jayova nadzvukového tryskáče EVO (71784) a další sady ze série LEGO® NINJAGO®.
Stavěj a hraj si - tato 223dílná sada umožňuje dětem od šesti let stavět a hrát si dobrodružství v NINJAGO® City. Lze ji darovat jako dárek k narozeninám nebo k žádné jiné příležitosti.
Na hraní a zdobení - při hře může tento 18 cm vysoký mech zdobit dětský pokoj.
Nový způsob stavění - aplikace LEGO® Builder provede děti intuitivním stavěním. Mohou v ní ukládat sady, sledovat pokrok a přibližovat a otáčet 3D modely při stavění
Vysoká kvalita - kostky LEGO® vyrábíme již více než šest desetiletí, takže je pokaždé snadno sestavíte
Záruka bezpečnosti - stavebnice LEGO® splňují nejpřísnější bezpečnostní normy na celém světě
Počet prvků: 1: 223

Věk: 6+

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.