LEGO Friends Liannin pokoj 41739

Kód: PZFLEG41739
Značka: LEGO
591 Kč 488,43 Kč bez DPH
Skladem (9 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nadšené šestileté a starší děti objeví v sadě LEGO® Friends Liannin pokoj (41739) spoustu prvků, včetně psacího stolu, okenního koutku a skryté postele. Naučí se také upevňovat přátelství mezi energickou Liann a laskavou Autumn. Sada podněcuje představivost tím, že je vybízí k namalování obrázku Liannina gekona Popcorna, a nabízí spoustu výtvarných doplňků, jako jsou tuby s barvami, palety a stojany. Součástí jsou také hrací koblihy, hrníčky, komiksy, skateboard, mobilní telefon, pero a terárium pro Popcorna.

Zábava při stavění
S aplikací LEGO Builder si děti mohou užít snadné a intuitivní stavění. Mohou v ní zvětšovat a otáčet model ve 3D, ukládat sady a sledovat pokrok.

Město Heartlake nové generace
Ve světě LEGO Friends si děti mohou najít kamarády, objevovat vzrušující místa a hrát si na realistická dobrodružství.

Kreativní hrací sada ložnice - děti od šesti let si mohou vytvářet vlastní příběhy se sadou LEGO® Friends Liannin pokoj (41739).
Dvě minipanenky - sada obsahuje minipanenky LEGO® Friends - ALiann a Autumn - a také gekona Popcorna.
Příslušenství pro výtvarný ateliér - tato sada obsahuje výtvarné potřeby, jako jsou tuby s barvami, palety a stojany, a také koblihy, komiksy, skateboard a terárium pro gekona Popcorna.
Lahůdka pro děti, které milují umění - hledáte novou hračku nebo dárek? Darujte tuto sadu šestiletým nebo starším dětem, které rády kreslí a malují.
Nápad na dárek - tato sada LEGO® Friends je skvělým dárkem pro děti, které rády vymýšlejí vlastní příběhy.
Vyrobeno na hraní - model je 8 cm vysoký, 13 cm široký a 9 cm hluboký
Nápověda ke stavění - objevte intuitivní návod ke stavění s aplikací LEGO® Builder, kde můžete přibližovat a otáčet modely ve 3D, sledovat pokrok a ukládat sady a zároveň rozvíjet dovednosti svého dítěte
Město Heartlake nové generace - v lednu 2023 se svět LEGO® Friends rozšíří o nové postavy a místa, která budou inspirovat k dalším dobrodružstvím
S ohledem na kvalitu - všechny dílky LEGO® splňují přísné průmyslové normy, takže jsou jednotné, vždy do sebe zapadají a stavění s nimi je zábavné
Bezpečnost na prvním místě - kostky LEGO® Friends a další prvky jsou shazovány, zahřívány, drceny, krouceny a testovány mnoha dalšími způsoby. Můžeš si tak být jistý, že splňují přísné celosvětové bezpečnostní normy.
Počet prvků: 1: 204

Věk: 6+

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.