LEGO Friends Bar v centru města Heartlake 41728

Kód: PZFLEG41728
Značka: LEGO
871 Kč 719,83 Kč bez DPH
Skladem (5 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Děti od šesti let si mohou se stavebnicí LEGO® Friends Bar v centru Heartlake (41728) přehrávat scény z restaurace. Díky spoustě doplňků, které inspirují ke kreativní hře, se mohou bavit při přípravě sendvičů nebo při návštěvě restaurace. Součástí jsou funkce drive-thru, venkovní koutek, prodejní automat a pojízdný jukebox. Děti mohou k přípravě sendvičů použít ingredience z lednice. Součástí jsou také dva nápoje, peníze, tři krajíce chleba na sendviče, držák na ubrousky, odpadkový koš a skateboard. Nechybí ani chytrá kočka, která bar ráda navštěvuje!

Další stavební zábava!
Připrav se na snadné a intuitivní stavění s aplikací LEGO Builder. V ní mohou děti přibližovat a otáčet model ve 3D, ukládat sady a sledovat pokrok.

Vítejte v nové generaci města Heartlake
Děti si mohou najít přátele, prozkoumat vzrušující místa a zahrát si realistická dobrodružství ve světě LEGO Friends.

Restaurační zábava pro děti od šesti let - sada LEGO® Friends Bar v centru Heartlake (41728) inspiruje ke kreativní hře.
Obsahuje tři minipanenky - tato sada Město Heartlake obsahuje postavičky LEGO® Friends Liann, Aliya a Charlie, a navíc spoustu doplňků.
Podporuje hraní rolí - děti si mohou hrát na přípravu sendvičů z chleba a ingrediencí v lednici nebo si představovat, že jsou zákazníky.
Zábavné místo k odpočinku - děti, které si rády hrají na restauraci, budou nadšené z průjezdu oknem, venkovního nábytku, hracího automatu a jukeboxu
Hračka, ke které se budete rádi vracet - sada LEGO® Friends by byla skvělým dárkem k narozeninám, Vánocům nebo jakékoli jiné příležitosti pro děti od šesti let, které si rády hrají s fantazií.
Rozměry - restaurace je 11 cm vysoká, 19 cm široká a 11 cm hluboká
Nápověda ke stavění - objevte intuitivní návody ke stavění s aplikací LEGO® Builder, kde můžete přibližovat a otáčet modely ve 3D, sledovat pokrok a ukládat sady a zároveň rozvíjet dovednosti svého dítěte
Město Heartlake nové generace - v lednu 2023 se svět LEGO® Friends rozšíří o nové postavy a místa, která budou inspirovat k dalším dobrodružstvím
Vysoce kvalitní výrobek - všechny dílky LEGO® splňují přísné průmyslové normy, takže jsou jednotné, vždy do sebe zapadají a je radost z nich stavět - a to již od roku 1958 neustále
Bezpečnost na prvním místě - kostky LEGO® Friends a další prvky jsou shazovány, zahřívány, drceny, krouceny a testovány mnoha dalšími způsoby. Můžeš si tak být jistý, že splňují přísné celosvětové bezpečnostní normy.
Počet prvků: 1: 346

Věk: 6+

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.