LEGO Duplo Traktor na ovoce a zeleninu 10982

Kód: PZFLEG10982
Značka: LEGO
571 Kč 471,90 Kč bez DPH
Skladem (5 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stavebnice LEGO® DUPLO® First Blocks Traktor na ovoce a zeleninu (10982) nabízí spoustu zábavných způsobů, jak mohou batolata rozvíjet své znalosti. Předškoláci se mohou připojit k farmáři, který sklízí ovoce a zeleninu s traktorem se třemi přívěsy. Děti od 18 měsíců si zdokonalí jemnou motoriku, když se naučí, jak ovoce a zelenina kvete, a uspořádají kostky tak, aby rostliny "rostly". Sada také poskytuje spoustu zábavy při třídění barev - předškoláci mohou přiřadit rostlinu k přívěsu nebo využít svou kreativitu a výrazové schopnosti k míchání barev a dokonce i k výměně obličejů!

Vzdělávací hračky učí hrou
Všechny hračky LEGO DUPLO jsou profesionálně navrženy a nabízejí zábavné příběhy, pestré barvy, poutavé postavičky a spoustu detailů, které rozvíjejí dětské dovednosti. Tato sada je kompatibilní s ostatními sadami z řady First Bricks a všemi ostatními modely LEGO DUPLO.

Zábava na farmě pro malé labužníky - sada LEGO® DUPLO® First Blocks Traktor na zeleninu a ovoce (10982) rozvíjí jemnou motoriku a učí děti, jak rostliny rostou.
Hračky s potravinami pro nejmenší - sada obsahuje traktor, tři barevné přívěsy, kostky s brokolicí, rajčetem a ananasem a figurku mladého farmáře.
Učení hrou - batolata se připojí k mladému farmáři, který se svým traktorem sklízí ovoce a zeleninu a třídí ovoce a zeleninu do barevných přívěsů.
Dárek pro děti, které milují hračky na farmě - darujte tuto sadu mladým farmářům od 18 měsíců k narozeninám, zvláštním příležitostem nebo jako překvapení
Velikost pro malé ruce - traktor s přívěsy je 17 cm vysoký, 45 cm dlouhý a 7 cm široký
Podpora představivosti - rozšiřte zábavu ekologického zemědělství se sadami Pěstování mrkve (10981), Biotrh (10983) a Pěstování zahrady (10984)
Návod krok za krokem - tato sada obsahuje snadný obrázkový a digitální návod v aplikaci LEGO® Builder, takže se stavěním se mohou vypořádat i noví fanoušci stavebnice LEGO
Stavějte a hrajte si společně - farma pomáhá předškolákům rozvíjet koordinaci očí a rukou a vyjadřování při stavění a hře s rodiči nebo pečovateli
Stálá kvalita - stavebnice LEGO® DUPLO® splňují přísné průmyslové normy. Díky tomu mohou batolata kostky snadno uchopit, spojovat a rozpojovat - a to již od roku 1969, kdy se tato značka trvale udržuje na stejné úrovni
Zaručená bezpečnost - kostky LEGO® DUPLO® a další dílky LEGO® DUPLO® jsou pádem, zahříváním, drcením, kroucením a důkladným testováním. Můžete si tak být jisti, že splňují náročné celosvětové bezpečnostní normy.
Počet prvků: 1: 19

Věk: 1,5+

Doplňkové parametry

Kategorie: LEGO DUPLO
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.