LEGO Duplo Rodinný dům na kolečkách 10986

Kód: PZFLEG10986
Značka: LEGO
573 Kč 473,55 Kč bez DPH
Skladem (6 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vydejte se se svým dítětem na velké dobrodružství se sadou LEGO® DUPLO® Town Family House on Wheels (10986). Pomozte malým stavitelům vytvořit rozkošný karavan, který se připojuje k autu. Předškoláci starší dvou let mohou domeček sestavit a odvézt na místo, které si sami vyberou. Kdo ví, jaké dobrodružství je čeká a koho potkají!

Zábava, která podněcuje představivost
Děti si mohou přehrát rodinný život na cestách se dvěma figurkami, které se vejdou na sedadla v autě. Mohou si také hrát na prázdninové výlety s kamarády, sedět u táboráku a vyprávět si příběhy nebo pít kakao.

Podporuje vyprávění příběhů
Stavebnice LEGO DUPLO Town umožňují dětem volně si hrát a vyjadřovat se. Oblíbené prostředí, spousta postaviček a kostky bezpečné pro batolata inspirují předškoláky k tvořivé hře.

Volná zábava na cestách - povzbuďte své dítě, aby se projevilo při dobrodružstvích plných zábavy se stavebnicí LEGO® DUPLO® Town Rodinný dům na kolečkách (10986).
Vše, co potřebujete k cestování - sada obsahuje auto, do kterého se vejde figurka dospělého a dítěte, malý domeček na kolečkách, který lze od auta odpojit, táborák, hrníček a hrnec.
Nápaditá hra - předškoláci od dvou let si budou s autíčkem rádi hrát a přehrávat si scény z rodinného života při kempování na vybraném místě.
Radostné chvíle s rodinou - pečovatelé a rodiče se mohou připojit k malým dětem a hrát si na kempování s touto kreativní hračkou, která podporuje hru pro všechny věkové kategorie
Malé rozměry, velká zábava - auto včetně domečku je 18 cm vysoké, 30 cm dlouhé a 10 cm široké
Návod krok za krokem - tato sada obsahuje snadný obrázkový a digitální návod v aplikaci LEGO® Builder, takže stavění zvládnou i noví fanoušci stavebnice LEGO
Realistické scénáře - sady LEGO® DUPLO® Town umožňují předškolákům přehrávat si scény s každodenními postavami a prvky vhodnými pro batolata
Vysoce kvalitní výrobek - Sady LEGO® DUPLO® splňují nejvyšší průmyslové standardy. Díky tomu mohou děti kostky snadno uchopit, spojovat a oddělovat - a to již nepřetržitě od roku 1969
Bezpečnost - kostky a prvky v sadách LEGO® DUPLO® jsou testovány ve všech ohledech, aby bylo zajištěno, že každá hračka splňuje přísné bezpečnostní normy.
Počet prvků: 31

Věk: 2+

Doplňkové parametry

Kategorie: LEGO DUPLO
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.