LEGO Creator Kouzelný jednorožec 3v1 31140

Kód: PZFLEG31140
Značka: LEGO
310 Kč 256,20 Kč bez DPH
Skladem (8 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

S touto stavebnicí Kouzelný jednorožec 3 v 1 (31140) se mohou kreativní děti od sedmi let přenést do bájné země, kde si zahrají vzrušující příběhy. Sada obsahuje jednorožce se zlatým rohem, barevným ocasem a pohyblivými nohami a kopyty. Lze ho představit ve dvou různých polohách: může stát na svých čtyřech nohách nebo na dvou zadních nohách pro ikonickou pózu na duhovém stojanu.

Stavěj barevná zvířátka z kostek LEGO®.
Se třemi různými kouzelnými tvory, které si malí stavitelé mohou sestavit v rámci zábavy z této sady LEGO Creator 3 v 1, bájná dobrodružství nikdy nekončí. Děti si mohou postavit pohyblivého kouzelného jednorožce, přeměnit ho na mořského koníka na podstavci, který napodobuje mořské dno, nebo z něj udělat pohyblivého kouzelného páva s barevným ocasem, nebo dokonce z kostek vytvořit úplně jiné roztomilé stvoření.

Aplikace LEGO Builder
Užij si nový způsob stavění s aplikací LEGO Builder. Můžeš v ní zvětšovat a otáčet svůj model ve 3D, ukládat sady a sledovat svůj pokrok.

Funkce sady: - Sada obsahuje několik funkcí, které se dají využít při stavění stavebnic:

Tři kouzelná stvoření v jedné sadě - se sadou LEGO® Creator 3 v 1 Kouzelný jednorožec (31140) mohou malí stavitelé stavět a přestavovat tři různé barevné modely.
Hodiny zábavy - díky třem různým scénám v bájné zemi si děti mohou užít zábavné příběhy: klusat po duze s kouzelným jednorožcem, plavat s mořským koníkem nebo si hrát s pávem
Pohyblivé modely - každý ze tří tvorů má pohyblivé části těla: jednorožec může pohybovat nohama a kopýtky, mořský koník pohybuje ocasem, ploutvemi a hlavou a páv má pohyblivý ocas a oči.
Na hraní a zdobení - všechna tři kouzelná zvířata lze postavit jako dekorace: jednorožec na duhovém stojanu, mořský koník na stojanu imitujícím mořské dno a páv na dvou nohách.
Zábavné stavění - tento 145dílný model je zábavou pro sedmileté a starší děti. Je to skvělý dárek k narozeninám nebo Vánocům
Zábava na cesty - kouzelný jednorožec je 13 cm vysoký, takže si s ním můžete hrát doma nebo si ho dát do batohu a vzít s sebou na cesty
Další zábava 3 v 1 - podívej se také na další sady z řady LEGO® Creator 3 v 1 - Historická motorka (31135), Exotický papoušek (31136) a Plážový karavan (31138)
Pomoc při stavění - objevte intuitivní návody na stavění s aplikací LEGO® Builder, kde můžete přibližovat a otáčet modely ve 3D, sledovat pokrok a ukládat sady a zároveň rozvíjet dovednosti svého dítěte
Vysoká kvalita - kostky LEGO® vyrábíme již více než šest desetiletí, takže je pokaždé snadno oddělíte od sebe
Záruka bezpečnosti - stavebnice LEGO® splňují nejpřísnější bezpečnostní normy na celém světě
Počet prvků: 1: 145

Věk: 7+

Doplňkové parametry

Kategorie: LEGO CREATOR
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.