LEGO City Tučňáčí dodávka s břečkou 60384

Kód: PZFLEG60384
Značka: LEGO
571 Kč 471,90 Kč bez DPH
Skladem (8 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vneste do dětských her letní atmosféru se sadou LEGO® City Tučňáčí dodávka (60384). Toto tučňáčí vozidlo má spoustu skvělých prvků, které zpestří zábavu pětiletým a starším dětem, včetně zadního prostoru se čtyřmi automaty na břečku a servírovacím okénkem. Stačí přidat prodavače v kostýmu tučňáka a zábava může začít!

Digitální stavební průvodce
Součástí sady Tučňáčí břečka je ilustrovaný návod a aplikace LEGO Builder - digitální nástroj pro zvětšování a otáčení modelu, který dětem pomůže představit si hotový model ze všech úhlů pohledu.

Poznávání světa hrou
Děti kolem sebe vidí spoustu fascinujících vozidel a strojů a se stavebnicemi LEGO City Supervozidla plnými realistických modelů a zajímavých postaviček se s nimi mohou seznámit zblízka a nechat se inspirovat k volné hře.

Sada pojízdného obchodu - řada LEGO® City Super Vehicles se rozšířila o sadu Tučňákova dodávka s břečkou se spoustou autentických prvků a funkcí pro hodiny kreativní zábavy
Co je v krabici. - Vše, co děti potřebují k sestavení tučňáčí dodávky s břečkou, a dvě minifigurky, včetně prodavače v kostýmu tučňáka.
Realistická hračka - děti mohou otevřít bok dodávky a dostat se do zadní místnosti se čtyřmi automaty na břečku a okénkem pro obsluhu zákazníků
Hračka s letní tématikou pro děti od pěti let - daruj sadu LEGO® City Tučňákova dodávka s břečkou (60384) jako dárek k narozeninám nebo jiné příležitosti.
Rozměry - model je 12 cm vysoký, 14 cm dlouhý a 6 cm široký
Příslušenství pro minifigurky LEGO® - doplňky zahrnují čepici tučňáka pro prodavače a dva kelímky na břečku
Tisknutelný a digitální návod na stavění - v aplikaci LEGO® Builder pro chytré telefony a tablety si děti mohou stavěný model přiblížit a otáčet, aby si ho mohly prohlédnout ze všech stran
Učení hrou - sady LEGO® City pomáhají dětem při stavění a hraní získávat sebedůvěru a důležité životní dovednosti
Kvalita, na kterou se můžete spolehnout - všechny dílky LEGO® splňují přísné průmyslové normy, takže jsou jednotné, vždy do sebe zapadají a je radost z nich stavět - a to již od roku 1958
Testováno na hranici možností - kostky a další prvky sad LEGO® se házejí, zahřívají, drtí, kroutí a testují mnoha dalšími způsoby. Můžete si tak být jisti, že splňují přísné celosvětové bezpečnostní normy.
Počet prvků: 194

Věk: 5+

Doplňkové parametry

Kategorie: LEGO CITY
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.