LEGO City Policejní honička na motorce 60392

Kód: PZFLEG60392
Značka: LEGO
309 Kč 255,37 Kč bez DPH
Skladem (7 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rozvíjejte dětskou představivost touto sadou plnou akce. Stavebnice LEGO® City Policejní motorka - automobilová honička (60392) obsahuje policejní stíhací motorku a sportovní auto pro zločince. Stačí přidat minifigurky policisty a zločince, peníze na hraní a dávku představivosti a užiješ si hodiny skvělé zábavy.
Interaktivní návod zpestří stavění
Součástí sady je ilustrovaný návod a aplikace LEGO Builder - digitální nástroj pro přibližování a otáčení modelu pomáhá dětem představit si každý model ze všech perspektiv při stavění a zpestřuje zábavu.

Hračky, které podněcují představivost
Se sadami LEGO City budou děti přímo uprostřed dění. Stavebnice plné realistických vozidel, detailních budov a neobvyklých postav podněcují fantazii při hraní rolí a vymýšlení vlastních příběhů.

Zábava pro děti od pěti let - sada LEGO® City Policejní motorka - automobilová honička (60392) zaručuje hodiny vzrušující zábavy.
Co je v krabici? - Sada obsahuje vše, co děti potřebují k sestavení policejní motorky a sportovního auta zloděje, a navíc minifigurky policisty a zločince.
Vlastnosti a funkce - děti mohou k policejní motorce připojit pouta
Dárek k narozeninám nebo jiné příležitosti - tato policejní sada LEGO® City je určena pro pětileté a starší děti, které si rády hrají na nápadité role
Rozměry - model sportovního auta je 4 cm vysoký, 10 cm dlouhý a 5 cm široký
LEGO® příslušenství - sada obsahuje hrací bankovku a pouta
Tisknutelné a digitální návody ke stavění - v aplikaci LEGO® Builder pro chytré telefony a tablety mohou děti stavěný model přibližovat, otáčet a vizualizovat si jej
Poznávání světa hrou - kreativní hra se sadami LEGO® City rozvíjí motorické dovednosti dětí a zvyšuje jejich sebevědomí
Záruka kvality - všechny prvky LEGO® splňují přísné průmyslové normy, takže jsou jednotné, vždy do sebe zapadají a je radost z nich stavět - a to již od roku 1958.
Bezpečnost na prvním místě - kostky a další dílky stavebnice LEGO® se shazují, zahřívají, drtí, kroutí a testují mnoha dalšími způsoby.
Můžete si tak být jisti, že splňují přísné celosvětové bezpečnostní normy.
Počet prvků: 1: 59

Věk: 5+

Doplňkové parametry

Kategorie: LEGO CITY
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.