LEGO City 4x4 hasičské auto - záchranná mise 60393

Kód: PZFLEG60393
Značka: LEGO
309 Kč 255,37 Kč bez DPH
Skladem (15 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Podpořte fantazii svých dětí se sadou LEGO® City 4x4 Hasičské auto - Záchranná mise (60393), která obsahuje auto s pohonem všech čtyř kol s tlustými pneumatikami, otevíracím kokpitem a odnímatelným vystřelovačem prvků imitujících vodu. Součástí sady je také scenérie s LEGO ohništěm a plameny, a navíc minifigurka hasiče a figurka kočky.

Součástí je interaktivní digitální návod na stavění
Tato sada 5+ obsahuje ilustrovaný návod a aplikaci LEGO Builder - digitální nástroj pro zvětšování a otáčení modelu pomáhá dětem představit si každý model ze všech perspektiv při stavění a zpestřuje jejich hru.

Inspirativní svět LEGO City
Se sadami LEGO City budou děti přímo uprostřed dění. Sady plné realistických vozidel, detailních budov a neobvyklých postav podporují nápaditou hru a hraní rolí.

Hasičská sada - seznamte pětileté nebo starší dítě se světem LEGO® City se sadou Hasičské auto 4x4 - záchranná mise (60393).
Co je v krabici? - Sada obsahuje vše, co potřebuješ ke stavbě hasičského auta 4x4, scénu s ohništěm, LEGO® plameny a stromem, a navíc minifigurku hasiče a figurku kočky.
Zábavné obohacující prvky - děti mohou házet prvky imitující vodu z hasičského auta, aby uhasily plameny LEGO
Dárek pro každou příležitost - darujte tuto sadu k narozeninám, Vánocům a k jakékoli jiné příležitosti pětiletým a starším dětem.
Rozměry - model hasičského SUV je 5 cm vysoký, 9 cm dlouhý a 5 cm široký
Příslušenství pro minifigurky LEGO® - sada obsahuje hasičskou helmu a hračku ryby.
Děti mohou od auta odpojit vystřelovač a použít ho jako hasicí přístroj pro minifigurku
Digitální návod na stavění zpestřuje hru - v aplikaci LEGO® Builder pro chytré telefony a tablety mohou děti stavěný model přibližovat, otáčet a vizualizovat si ho
Učení hrou - kreativní hra se sadami LEGO® City samostatně nebo ve skupině pomáhá rozvíjet motorické dovednosti a zvyšuje sebevědomí dětí
Záruka kvality - všechny prvky LEGO® splňují přísné průmyslové normy, takže jsou jednotné, vždy do sebe zapadají a je radost z nich stavět - a to nepřetržitě již od roku 1958.
Bezpečnost na prvním místě - kostky a další dílky stavebnice LEGO® se shazují, zahřívají, drtí, kroutí a testují mnoha dalšími způsoby.
Můžete si tak být jisti, že splňují přísné celosvětové bezpečnostní normy.
Počet prvků: 1: 97

Věk: 5+

Doplňkové parametry

Kategorie: LEGO CITY
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.