Kontejner Lego Dots s roztomilou pandou 41959

Kód: PZFLEG41959
Značka: LEGO
608 Kč 502,48 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Znáte nějaké šestileté nebo starší dítě, které miluje řemesla a pandy? Sada LEGO® DOTS Rozkošný pandí kontejner (41959) umožňuje dětem rozvíjet oba tyto zájmy. Tato kreativní sada obsahuje velký spodní kontejner ve tvaru těla a menší horní kontejner ve tvaru hlavy, který lze otevírat a otáčet. Oba kontejnery pojmou poklady - velké i malé. Sestavení modelu je snadné a intuitivní, takže si děti mohou navrhnout vlastní pandu podle svého pokoje, zájmů nebo nálady.

Kreativní stavebnice pro kutily
Sady DOTS přibližují dětem radost ze hry s kostkami LEGO a kreativního tvoření a zdobení. Do této rozkošné a užitečné nádoby s roztomilou pandou se vejde cokoli, protože vše záleží na kouzelné dětské fantazii. Sady DOTS poskytují kreativním dětem spoustu příležitostí k nápadité hře.

Vlastnosti sady:

Tvoř, navrhuj a používej - daruj tuto uměleckou sadu LEGO® DOTS Rozkošná nádoba s pandou (41959) milovníkovi řemesel. Je to něco tak akorát pro krátké každodenní hraní
Roztomilá panda - děti mohou rozvíjet svou představivost a návrhářské dovednosti při hře se sadou, která obsahuje čtvercový kontejner s otočnou hlavou, který zároveň funguje jako menší kontejner na kostky nebo poklady
Taška plná kreativity - tato sada je jako stvořená k úpravám. Děti mohou použít také dílky ze sady DOTS Accessories - Series 7: SPORT (prodává se samostatně) a dodat svým projektům ještě větší charakter.
Tato užitečná sada na zdobení, která je dárkem pro děti od šesti let, potěší každého milovníka řemesel. V nádobě na pandu s otočnou hlavou je spousta místa, takže je skvělým dárkem a zaslouženou odměnou.
Kreativita na každém kroku - nádoba je přibližně 18 cm dlouhá a 14 cm široká, takže děti mají dostatek prostoru, aby mohly předvést svou fantazii a styl.
Zábava se zdobením začíná hned - jednoduché inspirace na horní straně a uvnitř nádoby usnadňují vytváření vzorů. Je zde spousta místa na zdobení a mnoho barevných dlaždic, takže děti mohou zazářit.
Volnost a sebevědomí - tato sada LEGO® DOTS je esencí svobodné tvorby. Zdobicí nádoba dává možnost vytvořit drobné umělecké dílo a užít si zábavu spojenou s rozvojem vynalézavosti a vytrvalosti.
Neomezené možnosti hry a sebevyjádření - se sadami LEGO® DOTS mohou děti objevovat radost z kostek LEGO a hrát si na vytváření a zdobení vlastních dekorací.
Vysoká kvalita bez kompromisů - prvky stavebnic LEGO® splňují přísné průmyslové normy již od roku 1958, takže do sebe vždy zapadají.
Bezpečnost na prvním místě - prvky LEGO® se shazují, zahřívají, mačkají, kroutí a testují mnoha dalšími způsoby. Můžeš si tak být jistý, že splňují přísné celosvětové bezpečnostní normy.
Počet prvků: 1: 517

Věk: 6+

Doplňkové parametry

Kategorie: LEGO DOTS
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.