Hasičský člun LEGO City 60373

Kód: PZFLEG60373
Značka: LEGO
605 Kč 500 Kč bez DPH
Skladem (8 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

V této sadě LEGO® City Hasičský člun (60373), která obsahuje parádní hasičský člun a motorový člun, čekají na děti vzrušující hasičská dobrodružství. Děti mohou házet kostky imitace vody z hasicího přístroje a pomocí proudnice hasit plameny. Stačí přidat tři minifigurky a zábava může začít.

Digitální zábava pro děti od pěti let
Součástí sady je ilustrovaný návod a aplikace LEGO Builder - tento digitální nástroj pro zvětšování a otáčení modelu pomáhá dětem představit si hotový model ze všech perspektiv.

Děti uprostřed akce
Sady LEGO City jsou plné realistických vozidel, detailních budov a neobvyklých postav, které podporují nápadité hraní rolí - stavění a hraní s nimi je spousta zábavy.

Stavebnice LEGO® City Hasičský člun (60373) vám poskytne hodiny vzrušující zábavy.
Co je v krabici? - Vše, co děti potřebují ke stavbě požárního a motorového člunu, a navíc čtyři minifigurky s doplňky včetně proudového člunu.
Vlastnosti a funkce - děti mohou házet kostky, aby napodobily vodu z hasicího přístroje na člunu a proudového balíčku
Dárek pro všechny příležitosti - dárek k narozeninám, Vánocům nebo bez příležitosti pro děti od pěti let, které milují vzrušující hry
Rozměry - hasičský člun je 8 cm vysoký, 23 cm dlouhý a 7 cm široký
Sada nevyžaduje žádné baterie - pohání ji dětská představivost
Digitální a interaktivní návod na stavění - v aplikaci LEGO® Builder pro chytré telefony a tablety si děti mohou stavěný model přiblížit a otáčet, aby si ho prohlédly ze všech stran
Rozvoj tvůrčích dovedností - při hře děti získávají sebedůvěru a rozvíjejí důležité dovednosti prostřednictvím samostatné i skupinové hry
Kvalita je naší prioritou - všechny prvky LEGO® splňují přísné průmyslové normy, takže jsou jednotné, vždy do sebe zapadají a je radost z nich stavět - a to již od roku 1958.
Kontroly bezpečnosti - kostky a další prvky sad LEGO® jsou shazovány, zahřívány, mačkány, krouceny a testovány mnoha dalšími způsoby. Můžete si tak být jisti, že splňují přísné světové bezpečnostní normy.
Počet prvků: 1: 144

Věk: 5+

Doplňkové parametry

Kategorie: LEGO CITY
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.