Hama Školní brašna My Gamer 183783

Kód: PZFHAM183783
Značka: Hama
ZDARMAZDARMA
Hama Školní brašna My Gamer 183783
1 741 Kč 1 438,84 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pro první roky vzdělávání

Lehká školní aktovka, ideální pro první roky školní docházky. Má ergonomicky tvarovaná záda, která zajišťují správné držení těla dítěte. Syté barvy a veselý design se zalíbí každému malému školákovi, který bude každý den chodit do školy s ještě větším nadšením.

Pohodlí pro každý den

Polstrovaná školní aktovka má ergonomicky tvarovaná záda, která dbají na správné držení těla dítěte. Jsou potaženy měkkým síťovaným materiálem, takže se školní brašna pohodlně nosí. Nepravidelná struktura zadní části brašny umožňuje dostatečné proudění vzduchu a odvětrávání zad. Upevněný hrudní popruh a dvoustupňové nastavení popruhů snižují zatížení páteře a udržují batoh ve správné poloze i v předklonu. To vše má pozitivní vliv na pohodlí při nošení a správné držení těla žáka.

Správné rozložení hmotnosti

Hlavní komora školní brašny je vybavena přepážkou, která umožňuje umístit nejtěžší předměty (např. knihy) co nejblíže ke hřbetu. Do této přihrádky by měly být umístěny učební pomůcky, které jsou v daný den nejtěžší. Tím se optimálně rozloží váha na záda dítěte a zmírní se zatížení páteře.

Nezapomeňte umístit nejtěžší knihy (nebo jiné nejtěžší předměty dne) co nejblíže ke hřbetu. To snižuje pocit váhy a je zdravější pro páteř.

Stabilizační popruhy

Horní nastavení popruhů pomocí stabilizačních popruhů umožňuje optimální přizpůsobení brašny zádům dítěte. Ten v kombinaci s hrudním pásem zmírňuje tlak na páteř a zajišťuje správné držení těla dítěte.

Nezapomeňte nastavit popruhy s horními stabilizačními popruhy tak, aby odpovídaly výšce vašeho dítěte!

Poutavý design

Školní aktovka se musí žákovi především líbit, aby ji rád nosil každý den do školy. Každý z modelů byl oblečen do šťavnatých barev, které se důsledně kombinují s veselými, energickými vzory. Použitá grafika je u nejmenších velmi oblíbená, ale zároveň dostatečně univerzální, aby školní brašna mohla věrně sloužit po celou dobu prvních let školní docházky.

Zkušenosti získané v průběhu let

Společnost Hama se svými dlouholetými zkušenostmi s výrobou školních potřeb ví, jaká řešení použít, aby byla školní taška nejen pohodlná, ale také bezpečná pro zdraví dítěte.

Vlastnosti produktu:

Vyztužená, ergonomicky tvarovaná záda
Dvoustupňové nastavení popruhů a hrudní popruh snižují tlak na páteř a vynucují správné držení těla, čímž udržují školní brašnu ve správné poloze.
Hrudní popruh zabraňuje sklouznutí postroje z ramen.
Záda a popruhy jsou polstrované měkkým, prodyšným materiálem pro větší pohodlí při nošení.
Četné reflexní proužky na přední, zadní a boční straně tašky zvyšují viditelnost a tím i bezpečnost vašeho dítěte na silnici.
Robustní základna s nožičkami udržuje tašku stabilní na zemi, zabraňuje jejímu převrácení a chrání obsah před vlhkostí a nečistotami.
Velkoryse dimenzovaná hlavní přihrádka s přepážkou, která umožňuje umístit nejtěžší předměty co nejblíže k páteři: váha batohu je optimálně rozložena a záda jsou odlehčena.
Vnitřní malá kapsa na zip na drobnosti
Termofólií vystlaná kapsa na svačinu pod přední klopou - udržuje svačinu čerstvou.
Malá vnější kapsa na drobnosti
2 boční kapsy s otvory pro odtok rozlitých nápojů
Místo na rozvrh hodin pod víkem tašky
Snadno použitelné zapínání s odrazkou uvnitř
Pohodlná gumová rukojeť pro přenášení nebo zavěšení tašky
Veselý design a zářivé barvy
Barevná podšívka uvnitř tašky, individuálně sladěná s designem
Rozměry: 28 x 41 x 20 cm

Hmotnost: 950 g

Objem: 22 litrů

Doplňkové parametry

Kategorie: Batohy a aktovky
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.