Cutie Cuts Little Live Pets fialový pejsek 30147

Kód: PZFCOB30147
Značka: Cobi
897 Kč 741,32 Kč bez DPH
Skladem (24 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Proměňte chundelatého psa v elegantního chlupáče! Zjistěte, jaký pejsek se skrývá pod kožichem. Oholte ho břitvou, pak ho vykoupejte, vysušte a učesejte. Přidej doplňky ukryté v obývacím pokoji (otevři všechny dveře, abys je našel). Natři psovi drápky "kouzelným lakem". Z jeho ostříhaných chlupů můžete psovi vyrobit polštářek. Pes v balíčku je růžový, ale nevíš, jaká rasa psa se v něm skrývá: Jorkšír nebo francouzský buldoček.

Vlastnosti výrobku: V balení najdete také psy, kteří jsou zvyklí na psy:

Ze zanedbaného voříška se stane rozmazlené štěně! Otevřete část obalu s přepravkou pro domácí mazlíčky a rozbalte chlupaté, ošuntělé štěně! Koho najdeš k proměně a stylizaci?
Cutie Cuts obsahuje kouzelný stříhací strojek, který pomůže "zastřihnout" srst vašeho ošuntělého štěněte! Když budete strojkem pohybovat malými pohyby nahoru po srsti štěněte, srst odpadne a odhalí pravou tvář vašeho štěněte!
Zastřiženou srst použijte k vycpání přiloženého polštářku, na kterém může váš mazlíček sedět, zatímco je hýčkán.
Poté svého domácího mazlíčka jorkšíra nebo francouzského buldočka umyjte a osušte ? Koho najdeš k proměně a stylizaci ? Psi Oda jsou rozkošní a potřebují tvou pomoc s úpravou a stylingem
Vystyluj své štěňátko ! Po umytí svého mazlíčka ho můžeš upravit a stylizovat pomocí kouzelné proměny ve svém salonu! Rozbalíš si vlasová překvapení, která si můžeš připravit a doplnit, včetně žehličky, hřebenu, límce a dalších předmětů pro úpravu srsti!
Nehty, které mění barvu pomocí kouzelného laku! Naplň lahvičku s lakem na nehty ledovou vodou. Namočte do lahvičky štěteček a naneste ho na tlapky štěněte. Barva se kouzelně změní! Když barva zmizí, jednoduše přidejte další ledovou vodu a opakujte!
Zábavné balení! Cutie Cuts mají jedinečné balení, které při rozbalování přináší spoustu vzrušení.
Rozbalte obal a vytvořte si vlastní fantastický zoologický salón! Za dveřmi salonu se skrývají nejrůznější tematické doplňky s překvapením, které můžete rozbalit.
Obsah sady:

1 pes s překvapením
1 holicí strojek
10 doplňků
Potřebné baterie: 2 x AAA 1,5 V (testovací baterie jsou součástí balení)

Věk: 5+

Doplňkové parametry

Kategorie: Interaktivní hračky
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.