Coocazoo 2.0 peněženka Blue Craft 211422

Kód: PZFHAM211422
Značka: Coocazoo
402 Kč 332,23 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Praktická peněženka

Peněženka coocazoo kombinuje skvělý design s funkčností. Kapsa na mince na zip, přihrádky na karty a speciální prostor na bankovky udržují peněženku organizovanou a pohodlnou. průhledné kapsy uvnitř i vně peněženky jsou ideální pro uložení měsíční jízdenky a školního průkazu. Připojený kroužek na klíče v podobě poutka usnadňuje vyndávání z kapsy.

Mladistvý design

Moderní design peněženky je barevně sladěn s batohem. Je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, které jsou 100% recyklovány z PET lahví.

Peněženka šetrná k životnímu prostředí

Výběrem peněženky Coocazoo dáváte druhý život až 3 PET lahvím. Látky, které používáme k ušití našich výrobků, jsou vyrobeny z recyklovaného plastu. Nepoužíváme škodlivé PFC, PVC ani materiály živočišného původu. Výrobky Coocazoo jsou vyráběny za férových pracovních podmínek z materiálů, které jsou bezpečné pro zdraví i životní prostředí.

Síla kvality

Poskytujeme vám až dvouletou záruku, protože jsme přesvědčeni o vysoké kvalitě našich výrobků! Dbáme na každý detail a důkladně testujeme klíčové parametry, abychom vám zaručili vysokou úroveň pohodlí a skvělou životnost vaší peněženky.

Vlastnosti: Vhodný pro každodenní nošení a používání:

Kapsa na mince na zip
Několik přihrádek na karty
Průhledná okénka na doklady
Zapínání na suchý zip

Rozměry: 12x8x1,5 cm

Hmotnost: 55 g

Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.